8 Aralık 2010 Çarşamba

Erkekler için sağlık ipuçları

1. Seker ve diğer işlenmiş beyaz gıdalar 

 Beyaz  hızla kolestrol artışı, diyabet ve diğer sağlık sorunları gibi kan şekerini de yukarı çeker. Bunu  onlemek ici ekmek ve beyaz un, şeker yüklü gazozlar ve çerez ile yapılan hamur işleri yerine, lif açısından zengin meyve, sebze, baklagiller ve tam tahıllar beslenmeye odaklanın. 

2. Tehlikeli Trans Yağlar 

  Yağ alimindan uzak durum!!  Yağda kızartılmış gıdalar ve kimyasal yağlar (margarin, fıstık ezmesi, kısalma, dükkan satın pastalar ve kurabiyeler) kalp hastalığı riskini arttıran trans yağ içerirler.  Sağlıklı yağlar tuketin ornegin zeytinyağı ve aslında kalp hastalıklarına karşı korumada emsalsiz olan somon ve diğer soğuk su balıklarında bulunan omega-3  gibi yağları tercih edin.

3.Günlük Multivitamin ve Mineral Alın

Fakir toprak kalitesi, depolama, işleme, ek kimyasallar vitamin ve mineralleri tüketmektedir. Günlük ek vitamin alarak eksiklikleri karşı "sağlık sigortası" yapmış oluruz.

4. Düzenli Egzersiz Yapın

18 yorum:

Adsız dedi ki...

Özellikle erkeklerde çok görülen prostat büyümesi ve prostatit benzeri hastalıkların böbreklerin zarar görmemesi için mutlaka tedavi edilmelidir. pros tea 4x4 bu konuda çok iyidir sitesi www.prostatcayi.com

Adsız dedi ki...

Teşekkürler gerçekten çok yararlı bir yazı olmuş bunlara ek olarak ilgili arkadaşlar şuradaki yazıları da okuyabilirler: http://www.erkekgozuyle.com

Adsız dedi ki...

Postat için babama aldığım calibrex markalı çaylı- tabletli ürün seti işe yaradı. Internet'ten araştırıp bulunabilir sanırım. Benden para almadıkları için fiyatını bilemiyorum ama şık bir ambajajdaydı !..

Kibarlı Panax

sağlık dedi ki...

en güncel sağlık haberleri bilmedikleriniz. saglikpersoneliyim.com

agamaga dedi ki...

Hemoroid'in bitkisel tedavisinde Kara Merhem adıyla ünlenen Hemorita Kara Merhem Pananatural firmasının üretimidir. Hemorita Kara Merhem 50 yıllık bitkisel terkip deneyiminin ve teknolojik altyapının sentezlenmesi ile günümüze taşınmış bir şifa kaynağıdır. Hemoroid, hemorita ve kara merhem ile ilgili kısa bilgileri aşağıdan okuyabilirsiniz.

Hemorita Kara Merhem

agamaga dedi ki...

Hemorita Hemoroid - Basur Kara Merhem

Hemoroid’in artık bitkisel çözümü var !

Pananatural’den Hemorita Kara Merhem

Hemorita Hemoroid Kremi alanında uzman bir ekip tarafından klinik çalışmalar neticesinde başarısını memnun müşterilerle teyit ettirmiş yüz akı bir üründür.

Sizinde böyle düşünmeniz Hemorita'yı kullanmak kadar size yakın!

Hemoroid için bitkisel çözüm ve yeni bir umut olan hemorita, basur hastalarının memnuniyeti üzerine artık indirimde!

Hemorita hemoroid kara merhemi içeriğinde bulunan andız kökü, ardıç tohumu, hindiba, kara sakız, kafur, terebentin, reçine ve üzerlik tohumu ile sizlere yan tesirlerden arındırılmış doğal bir çözüm sunar.

Hemoroid

agamaga dedi ki...

Hemoroid'in bitkisel tedavisinde Hemoroid Kremi Kara Merhem adıyla ünlenen Hemorita Kara Merhem Pananatural firmasının üretimidir. Hemorita Kara Merhem 50 yıllık bitkisel terkip deneyiminin ve teknolojik altyapının sentezlenmesi ile günümüze taşınmış bir şifa kaynağıdır. Hemoroid, hemorita ve kara merhem ile ilgili kısa bilgileri aşağıdan okuyabilirsiniz.

agamaga dedi ki...

Prostat, mesane ile idrar kanalı dışı arasında, kestane şeklinde ve boyutunda idrarı ve spermi çıkışa taşımakla vazifeli bir organdır. Spermin kadın Prostat Bitkisel Tedavi üreme organında iken korunmasını ve beslenmesini sağlamakla görevli bir enzim salgıladığından çocuk sahibi olmakla da direkt ilgilidir.
50 sinden sonra her erkekte görülebilen prostat iki şekilde ilerler. ilki prostat büyümesi olarak adlandırılır. İkincisi ise iyi huylu denilebilecek bir kanser türüdür. Her hastalıkta olduğundan da öte prostat büyümesinde erken teşhis çok önemlidir. Erken teşhis edilmiş bir prostat yeme içme düzeni ve bitkisel çaylarla bile atlatılabilir.

agamaga dedi ki...

Yeni Elektronik Sigara Nesil Elektronik SiGARA EGO T

agamaga dedi ki...

SEO internet sitenizi hedefine yaklaştıran çalışmaların tümüdür.
Bu anlamda Seo hizmeti almak için bir SİTENİZ ve bir HEDEFİNİZ olmalı...

agamaga dedi ki...

A Enerji Yakıt Tasarruf Cihazı yakıtın yapısındaki hidrokarbon zincirlerini düzenli hale getirerek tasarruf sağlar. Bu alanda başarısı onaylanmış, binlerce memnun müşteriye sahip 7 yıl bire bir değişim garantisi veren tek üründür. 7 yıllık Yakıt Tasarruf Cihazı garanti ürüne duyulan güvenin bir sonucudur. Montaj hatalarından kaynaklanan az miktardaki şikayetide detaylı şekilde yardımcı olarak aşmaktayız. Sizlere yakıt tasarruf cihazı alırken müşteri yorumlarına ve garantisi olup olmadığına dikkat etmenizi öneririz. A Enerji bu iki konuda piyasaya öncülük eden iddialı bir üründür.

agamaga dedi ki...

Hemorita Hemoroid Basur Kremi alanında uzman bir ekip tarafından klinik çalışmalar neticesinde başarısını memnun müşterilerle teyit ettirmiş yüz akı bir üründür.
Sizinde böyle düşünmeniz Hemorita'yı kullanmak kadar size yakın!
Hemoroid-Basur için bitkisel çözüm ve yeni bir umut olan hemorita, basur hastalarının memnuniyeti üzerine artık indirimde!

Adsız dedi ki...

Hemoroid, basur tedavisi denilince kara sakızlı merhem derim başka bişey de demem. http://www.basurhemoroid.info

Adsız dedi ki...

www.naturalite.com.tr

web tasarım paketleri dedi ki...

web tasarım hizmetleri için ziyaret edebilirsiniz.

tarafsız haber sitesi dedi ki...

tüm haberleri takip edebileceğiniz güncel site.

Bilgeplatform dedi ki...

Merhaba arkadaşlar. Kısa bi yorum yapacam. Harika bir zayıflatıcı ürün keşfettim. Denedim, kısa süre içinde zayıfladım. Hem de tamamen doğal! Cinsel ilişki önemli olduğu kadar fit olmakta önemli! Çünkü daha çekici olacaksınız :) İsmi adavital kapsül. Gerçekten harika bir şey tavsiye ederim araştırın.

Adsız dedi ki...

Merhaba, internet üzerinden Prostea 4x4 prostat Çayı isimli bir çay satın aldım. Şuan çok iyiyim mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. www.prostatim.com