26 Ağustos 2013 Pazartesi

Dr. Mehmet Öz'den Dümdüz bir karın için 7 yol

1. Acı biber salçasıyla

Metabolizmanızı yeniden canlandırın Göbek yağlarınızı yok etmenin ilk adımı metabolizmanızı yeniden canlandırmak. Bedeninizin yağ yakma motorlarını acı biber salçası yiyerek ateşleyebilirsiniz. Bu çeşni, biberlerin acısına sebep olan ve yedikten sonraki 30 dakika boyunca metabolizmayı yüzde 20 hızlandıran bir kimyasal olan capsaicin içeriyor. Her sabah iki yemek kaşığı acı biber salçası yiyerek bu etkiden siz de yararlanabilirsiniz.


2. Yağ hücrelerinizi yeşil çayla küçültün


Organlarınızı kaplayan yağa omentum denir. Bu en tehlikeli yağdır çünkü tüm bedeninizde yanma yaratabilir. Omentumu oluşturan yağ hücreleri bedeninize daha fazla yağ girdikçe çoğalmazlar, bunun yerine genişler ve büyürler. Bu hücrelerin içindeki yağı boşaltarak büyümeleriyle mücadele edebilir ve göbeğinizi küçültebilirsiniz. Catechin ve CLA bir arada çalışarak bu aşamayı tetikler. CLA, bileşik linoleik asit anlamına gelir. Yağı azalttığı ve ince vücut ağırlığını arttırdığı görülmüştür. CLA, hücrelerinizin yağ bırakma işlemini düzenleyerek çalışır. Ek olarak, catechinler bedeninizin yağ yakmasını sağlar. Birlikte çalıştıklarında bu kimyasallar göbeğinizdeki yağı hedef almaya yardımcı oluyor. Catechinler yeşil çaydan alınabilir. Azami fayda sağlamak için her sabah iki fincan yeterli. Çayın 20 dakika demlenmesini bekleyin ve ılık için. Acı tadını sevmiyorsanız doğal tatlandırıcı katabilirsiniz. CLA, yemeklere ilave edilebilecek şekilde bulunabilir. Günlük 3 bin 400 mg yeterli.

3. Akasya tozuyla açlığınızı öldürün

Bu, göbek eritici kimyasalsız bir diyet hapına benziyor! Toz akasya ağacının kabuğunda bulunuyor ve aslında sallayıp dökebileceğiniz bir fiber. Yemeklerinizin üzerine serpin ve sizi tok tutmaya yardımcı olacak ve siz de daha az yiyeceksiniz. Yemeğiniz yanında büyük bir bardak su içmeyi unutmayın.

 



4. Sindirim yolunuzu turşuyla arındırın

Bağırsaklarınızda birçok çeşit bakteri bulunur. Bazı tipleri iyi ve sindirimimize yardım ediyor. Bazılarıysa kötü tipli. İyi ve kötü bakteri miktarı yediklerinize bağlı. Yanlış çeşit yemekler yemek bağırsakta kötü bakterilerin fazla büyümesine izin vererek bağırsak duvarlarınızda yanma yapabilir ve şişmeye yol açar. Yeni araştırmalar bakterilerin karın yağlarını da etkilediğini gösteriyor. Salatalık turşusu atıştırarak kötü bakterilerle mücadele edebilirsiniz. Bu gıdada bağırsaktaki zararlı büyümeleri önleyen ve yanmaları azaltan probiyotikler var. Düşük-tuzlu seçtiğinizden emin olun. Salatalık turşusu sevmiyorsanız aynı yararları lahana turşusundan da sağlayabilirsiniz.


5. Stresi azaltın

Vücudunuzun strese tepkilerinden biri de ekstra kalori depolamak. Özellikle de karnınızda. Günde 110 gram kırmızı şarap içerek stres hormonu olan kortizolu azaltabilirsiniz. Araştırmalar günün sonunda içilen bir kadehin gevşemenize yardımcı olarak stres seviyelerinizi düşürdüğünü gösteriyor. Ayrıca, yanmayı azaltan antioksidanlarla dolu.

 

6. Karın egzersizi yapın 

Karın egzersizi yaparken unutmamanız gereken bir şey var: Yüzünüz morarana kadar mekik yapabilir ama yine de istediğiniz sonuçları göremeyebilirsiniz. Karnınızı gerçekten sıkılaştırmanın tek yolu bu çabaları kardiyoyla birleştirmek.

 

 

7. Sulu gıdalar yiyin

Şişmeyle mücadelede diyetinize ıslak gıdaları katmak için aşağıdaki yemek planını kullanın:


* Kahvaltı

Acı biber salçası kahvaltınızı göbek eritici suyla birleştirin. Bir sürahi suya başlayın ve limon, kavun, nane ve böğürtlen ekleyin. Bu içecekten gün boyu yudumlayabilirsiniz


* Öğle yemeği

Doğranmış beyaz lahana ya da büyük marul yaprakları arasında salsa sosla hazırlanmış bir ıslak fasulye burrito yapın.

 

* Akşam yemeği

Sulu gıdalar yanlızca meyve ve sebzeler değil! Akşam yemeğinde bir hindi burger fena fikir değil. Tatlı olarak da portakalın tadını çıkartın.

 

21 yorum:

blogger dedi ki...

stag geciktirici sprey
stag sprey
sperm ilacı

erkek dedi ki...

ERKEK ol

Simiego dedi ki...

Arkadaşlar denemeyin ereksiyon kaybı oluyor ve ömür boyu iyileşmeme durumu var

SAGLİK dedi ki...

Erkeklerin güncel haberleri bilmesi gerekir. http://www.saglikpersoneliyim.com/

Adsız dedi ki...

https://tr.foursquare.com/v/mimoza-park-istanbul/534b9ed2498e43524518a706

Adsız dedi ki...


Kadıköy Şifa‘dan babalar gününe özel 15-30 Haziran tarihlerinde erkeklere özel Check-up paketlerinde özel avantajlar var. 444 2 574 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Unknown dedi ki...


i wanna say svetol iletişim good for weightloss , lets try svetol sipariş and u will thank for svetol kullanımı see ya soon

Unknown dedi ki...

well done rephair yorumları

mehmet derem dedi ki...

Bu bilgiler oldukça faydalı bir bilgiler teşekkürler

Unknown dedi ki...

Sağlık blog

İlaçlama Firması dedi ki...

Dr.Mehmet Öz'den aldığınız bu bilgileri paylaşmanız son derece güzel olmuş, yazı ile ilgili notlar aldım. Kendimde uygulayacağım, umarım bu tür yazılara devam edebilirsiniz. Ülkemizde sağlık konusunda derin eksiklikler mevcut.

BLOGCU dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
saglik dedi ki...

yazınıza hayran kaldım siteniz çok güzel

Unknown dedi ki...

vigrx denediniz mi denemek istiyorum dediğinizi duyar gibiyim www.vigrxplusturkiye.com

BLOGCU dedi ki...

ortopedi konusunda detaylı sağlık bilgileri edinebileceğiniz web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
https://www.tahlilsonuclari.web.tr

Elektronik Sigara Vip dedi ki...

Sağlık sorunlarını geride bırakmak istiyorsanız en kısa sürede bir elektronik sigara edinmelisiniz. Elektronik sigara modelleri atomizer çeşitleri ve elektronik sigara likit fiyatları için https://www.elektroniksigaravip.net/ bağlantısını ziyaret edebilirsiniz

Hesna dedi ki...

Kadın, yaşam ve sağlık üzerine bir blog sağlık

ges dedi ki...

Türkiyenin hangi şehrinde yaşıyorsanız tahlil sonuçlarınızı online olarak sitemizden sorgulatabilirsiniz
https://www.tahlilsonuclari.info/
ankara tahlil sonuçları

Malatya Rent A Car dedi ki...

Malatya Rent A Car, Oto Kiralama Malatya, Havalimanı Araç Kiralama ve Vip Transfer. 7/24 Hizmet En iyi Fiyat Garantisi 100% Mutlu Müşteri. Kurumsal Kimlik. https://www.malatyarentacar.net

Malatya Oto Kiralama dedi ki...

Malatya Rent A Car

Sağlık Haberleri dedi ki...

sağlık haberleri